Promenad på Mälaren

3 januari, 2009 2 av helenj


Igår var det sol o kallt vi hade -9 grader, jag o min syster o min kamera skulle ut o gå på isen. Vi åkte till Björnöbron där det var väldigt mycket bilar parkerade, dom flesta åkte ju skridskor. Vi började promenera ut på isen, helt plötsligt hör vi någon som ropar på Hjälp, någon har gått genom isen. På bilden är det den lilla klungan i mitten, ca:300meter från oss. Folk i närheten på skridskor skyndar dit o hjälper till. Syrran o jag blev skitskraja, vi ringer ialla fall 112, men det är redan larmat. Dom får tydligen upp den som ligger i vattnet o efter ca: 10min kommer en sån där ”svävare” eller vad nu fordonet heter o hjälper till. Sen skyndar jag o syrran i land rätt snabbt. Det var min första o sista promenad på isen denna vinter.. Hua vad läskigt!!